Followers

Translate

Free Counter

Tuesday, 19 March 2013

kahwin

topik kahwin..haha
ok..topik ni muncul because almost all of my friends get married .. and this year 2 org kawan aku dah plan nak kahwin.(amen)
and yang tak best nye dorang tnye aku bilerrr lagi?? -.-
haishh..dorang umur dah ckup.so memang patut pun kahwin.aku baru jer nak belajar hidup berdikari nih.
calon ofcoz dah ade.hihi..so.aku kne gak tunggu encik boyfriend aku stabil dulu dalam everything and then..aku cuma perlu tunggu dia melamar jer.. wah!! hahaha..(habislah kalau dia tau nih) ..

but i guess belum lagi nak kahwin buat masa terdekat ni .. heheh ... yela . nak kne belajar bnyak lagi klau nak jadi good wife.
masak pun tak tererrr lagi..acanerr tuh ?? nak pikul responsible sebagai wife satu hal .. lepastu nanti nak jadi mamyy pulak .. BIG RESPONSIBILITY !! hahaha . tapi agak agak kalau encik boyfriend ajak kahwin sekarang aku terima tak?? tetttt ..!! hahah .