Followers

Translate

Free Counter

Wednesday, 12 December 2012

12.12.12 ..makin dekat hari kiamat .. yeker??

ok . tarikh hari ni .. cntik katanya . mesti ramai yang pilih tarikh ni untuk mengadakan majlis perkahwinan .. ye tak?? pagi tadi ondaway nak g keja nampak la keta kahwin yang dihias dengan tema warna purple putih gitu lorr .. hahaha .. sui eh .. then ada pulak aku terbaca post orang kt FaceBook, '12.12.12 makin dekat pulak ke angka 21.12.12' .. ok. ade ape dengan 21.12.12???
berdasarkan kajian para saintis nun .. pada tarikh tu dunia kiter ni akan kiamat .. hm .. kiamat kiamat ni boleh diramal ke? nak kte percaya, tak juga.nak xpercaya, susah gak . haihh .. dah tu ade plak dengar konon nye dah announce kat radio bermula pada 27.12.12 selama tiga hari dunia kita ni takde elektrik nanti .. kirenye pagi bagai malam,malam bagai pagi .. jadi kita akan bergelap la jawabnya..dengan line terganggu,takpat online/hello hello..handphone tak bercas..tv tak hidup..radio mati.haihh .. mati bosanlaaaaaa  .. ok . cukup !! aku dah pikir yang bukan bukan nii .. waaa !! lepastu dorang cakap kat malaysia nanti berkemungkinan akan turun hujan ais .. sebenarnye aku tak brape nak percaya sebab aku rase dorang ni semua terpengaruh dengan crite omputih yang title 2012 tuu .. hm .. tapi kebenarannye aku sendiri pun tak pasti .. lebih baik kalau ambik langkah berjaga jaga dulu .. sediakan la pape yang patut .. dah bagitahu xde elektrik selama 3ari tu .. standby jela lilin bebanyak pastu pastikan juga ada baju tebal/baju sejuk .. kot kot yer betol turun hujan ais .. nda ka mati sejuk nti .. ape pun sama samala kite berdoa moga moga xdela terjadi perkara perkara yang tak diingini nanti :)

* sui eh - cantik la