Followers

Translate

Free Counter

Wednesday, 21 November 2012

Selena Gomez dan Justin Bieber

hari hari baca newspaper ade jer berita tentang pasangan hangat nih .. haishh .. wartawan tak jemu ke cari cerita tentang dorang nih .. kejap isu kata dorang nih dah break-up laa .. pastu isu dorang kata mereka berdua dah couple balik .. rase rase si Selena nih tak rimas ke kehidupan dier jadi perhatian jer dari pihak wartawan nih?? Lepas tu nanti mesti keluar kenyataan dorang nih memang takde pun kata break-up ke clash ker ... yela dunia bercinta kan ..mesti ade time gaduh gaduh .. ye tak?? hahha.. dunia artis kan .. like you dont know .. tapi pape pun .. please lah news esok takde isu isu dorang nih. .. boring dohh .. haishh ..


p/s : PSY pun selalu jer kat news  -..-