Followers

Translate

Free Counter

Wednesday, 31 October 2012

Arsenal menang lagi

yer .. team bola aku menang lagi main pagi tadi .. dorang lawan Reading .. hohoo .. sudah nyer .. aku dok senyum jer g keje pagi tadi .. haha ..senyuman mentari tau .. bukan main gembira lagi aku .. wlaupun pada 1st half nyer tu .. nampak cam confirm jer kalah ..
walau pe pun .. aku tetap rase match ne mmg paling best lah ... haaha .. sebab .. goal banyak derr .. aku dok tengok pun shiokkk giler .. ni antara gambar gambar match pagi tadi :: wink


bagi yang tak sempat tengok match ne pagi tadi or tak sempat tgk ulangan ke kan ..
ne ade link preview video dorang :: http://www.youtube.com/watch?v=lXFs2VwDB7Y  kiki

hope sabtu ne dorang buat yang terbaik lagi .. 
sebab sabtu ne team aku akan bertemu dengan Manchester United derr .. huu ~
go go gunners !! * ARSENAL MALAYSIAN SUPPORTER grin