Followers

Translate

Free Counter

Friday, 3 June 2011

skandal or actually sundal ?

okei.tajuk entry tu..isit hot? yeah ! aku rselah.takpun memang aku jer rasa cmtu kot!haha.
okei.STOP!aku nak citer ckit.bukan sebab aku busybody k,nak ceta hal org but untuk
pndangan korang.
well,here begin my story.waseyh!haha.ok2.seriously.hm!
ni kenyataan.bukan rekaan atau sesuka hati aku untuk buat kesimpulan.
selama aku bekerja kat tempat kerja aku tu.aku memang cukup hati2.aku bergaul
aku batas kan percakapan aku hingga orang kte aku ni membosankan.do i care?huh!bukan
sebab aku ni sombong or watever title yg org nak brik.tapi seriusly.dorang ni suka cakap
baik jer depan lu.cakap ni itu.at the back.dorang buruk2kan lu bai.hu!aku agk bosan and
takut juga.yela everyday aku kne jaga adap.chewah!ok2,cerita ni mmg xd kaitan nan title entry.
the true story ni hah.yg atas tu cuma pegenalan jer.ngehehehe.
adala sorang cleaner ni maklum baru lepasan spm.org kampung.ops!yes!true.bru jer
merasa nak dok bndar kan?so.dia ni perangai ok jer aku tgk.skali tu tetiba niat dihati dia nak
kawan dgn aku.aku tak memilih.aku trima lah salam knalan dari dia.lepas tu bermulalah kisah.
dah lbih sebulan baru aku dpt tahu dia dah kawin dgn bf dia tu.ops!suami.means dorang kawen
muda la.bukan pe,coz slama ni dia slalu ckp dia ada bf keje laut.er... means dia ada suami and ada skandal.gosh!yg amazing tu.,si suami tahu yg dia ada skandal and membalas dgn cara psg lain juga.
then dia berenti keje kat tempat aku tu.dia jadi cashier plak.lpastu,dia slalu la juga msj aku bgtwu
yg dia dpt kenal ramai laki kt tmpat kerja baru dia tu.baru2 ni aku dgr,dia ada bf yg kerja laut tu,
suami,sorang laki bngsa mlayu and now bru knal dgn sorang laki tu yg dtg service ai-cond kat
umah anty dier.er.as friend aku dah nasihat dia supaya tak buat cmtu.tapi.budak dgil kan?
aku kesian tau.dia muda lagi umur baru jer 18,buat pulak perkara tak snonoh cmtu.dia pun dah
pndai nak ikot org naik pub.sebenar pada pndangan aku dia ni bdak baik sbenar nya.tapi coz
ikot kan sgt perangai org bndar dia jadi cmtu.berlagak yg dia tu liar.hey girl.think wisely.u're still too
young.klau kau menyesal nti mungkin dah terlmbat.

p/s : i think my story agk belit2.bole paam ker korang?