Followers

Translate

Free Counter

Saturday, 21 May 2011

bila TINGGI .....

bila elynk tgk artis2 yg popular tu kan .. terfikir juga mesti dorang pernah rse rimas,
kemana saja menjadi tumpuan dan perhatian orang ramai.kan3? aku paling la tak suka
bila jalan jer menjadi tumpuan orang ramai.yes ! owez berlaku kat elynk.not becoz im
prettayyy ! or 'femes' .. tapi sebab im tall . yes ! elynk sgt tinggi . well , still ! im proud
with myself! so . pelik sgt ker,klau aku ni tinggi.? thinkk of it ! pernah skali tu, aku
keje partyme kat supermarket kecil laa.jadi cashier so paham la kan.berbayar tu memang
kat kaunter elynk la.then,pakcik tu tgk elynk lame2 tau.elynk memang prasan tapi
just buat tak layan and teruskan scan barang2 yg pakcik tu beli.then harga semua barangan
tu tertera kat skrin machine tu.pakcik bayar lastly bila elynk nak bagi balik baki duit
pakcik tu tadi.Pakcik tu dgn slamba nyer,menilik bhgian dlm tmpat aku berdiri tu
and tgk dari atas ke bawah.ouch!!er.,"kamu ni memang tinggi betol la?bpe umur?"
elynk jwblah dgn keadaan yg terkejut and blurrr face,"er 16?".. pakcik tu cakap
lagi "ow.muder lagi.pakcik ingat kamu pakai high heels tadi.tinggi ow.boleh jadi model"
aku pun.senyum kambing and terus kan kerja.see! ergh ! and bila jalan kat mall or g
rumah ankel2 ker kan?1st yg dorang akan tegur mesti, "tinggi nya kamu sekarang".
lol. -.- yg kat mall lagi tak slesa.org pandang2 and berbisik2 . tah pape ! rimas !
tinggi tak pelik laaaa all !!!