Followers

Translate

Free Counter

Tuesday, 19 March 2013

kahwin

topik kahwin..haha
ok..topik ni muncul because almost all of my friends get married .. and this year 2 org kawan aku dah plan nak kahwin.(amen)
and yang tak best nye dorang tnye aku bilerrr lagi?? -.-
haishh..dorang umur dah ckup.so memang patut pun kahwin.aku baru jer nak belajar hidup berdikari nih.
calon ofcoz dah ade.hihi..so.aku kne gak tunggu encik boyfriend aku stabil dulu dalam everything and then..aku cuma perlu tunggu dia melamar jer.. wah!! hahaha..(habislah kalau dia tau nih) ..

but i guess belum lagi nak kahwin buat masa terdekat ni .. heheh ... yela . nak kne belajar bnyak lagi klau nak jadi good wife.
masak pun tak tererrr lagi..acanerr tuh ?? nak pikul responsible sebagai wife satu hal .. lepastu nanti nak jadi mamyy pulak .. BIG RESPONSIBILITY !! hahaha . tapi agak agak kalau encik boyfriend ajak kahwin sekarang aku terima tak?? tetttt ..!! hahah .

Wednesday, 26 December 2012

you can never understand someone's pain until you're the one who feels it :')

Friday, 21 December 2012

Cuti cuti :)

hari ni last keja .. sebab minggu depan dah cuti for christmas  .. and you know what?? i ambik cuti sampai next year .. haha . ohh .. i love it :D
no plan yet nak g mana or buat ape .. hahah . nway christmas tinggal a few days left .. so mesti dah ade yang busy menghias rumah dan pokok christmas .. ada jgak yg busy buat kek dan biskut .. kn kn ?? i dah tak sabar nak chinese new year ok .. even lame lagi pun .. tp tetap tak sabar . sebab .. ''papa .. i want my angpau". hahhaha .. nway .. merry christmas to my friend . nanti i datang la ngabang rumah you all k :p

Wednesday, 12 December 2012

istanbul aku datang punya pasal

ok.baru habis tonton movie ni .. seriously best .. ending nyer so sweet ... yg part lisa dapat tahu yg boyfriend dia curang kat dia .. wow .. aku terasa ok . aku paham giler perasaan tu .. terus pulakk aku teringat kt ex aku dulu :'(
sekarang mai dtg nak minta maaf .. dah terlambat .. cukup cukuplah nak lukakan hatiku ini .. hu !! pape pun thumbs up for this movie .. i love it ... HAHA :D

12.12.12 ..makin dekat hari kiamat .. yeker??

ok . tarikh hari ni .. cntik katanya . mesti ramai yang pilih tarikh ni untuk mengadakan majlis perkahwinan .. ye tak?? pagi tadi ondaway nak g keja nampak la keta kahwin yang dihias dengan tema warna purple putih gitu lorr .. hahaha .. sui eh .. then ada pulak aku terbaca post orang kt FaceBook, '12.12.12 makin dekat pulak ke angka 21.12.12' .. ok. ade ape dengan 21.12.12???
berdasarkan kajian para saintis nun .. pada tarikh tu dunia kiter ni akan kiamat .. hm .. kiamat kiamat ni boleh diramal ke? nak kte percaya, tak juga.nak xpercaya, susah gak . haihh .. dah tu ade plak dengar konon nye dah announce kat radio bermula pada 27.12.12 selama tiga hari dunia kita ni takde elektrik nanti .. kirenye pagi bagai malam,malam bagai pagi .. jadi kita akan bergelap la jawabnya..dengan line terganggu,takpat online/hello hello..handphone tak bercas..tv tak hidup..radio mati.haihh .. mati bosanlaaaaaa  .. ok . cukup !! aku dah pikir yang bukan bukan nii .. waaa !! lepastu dorang cakap kat malaysia nanti berkemungkinan akan turun hujan ais .. sebenarnye aku tak brape nak percaya sebab aku rase dorang ni semua terpengaruh dengan crite omputih yang title 2012 tuu .. hm .. tapi kebenarannye aku sendiri pun tak pasti .. lebih baik kalau ambik langkah berjaga jaga dulu .. sediakan la pape yang patut .. dah bagitahu xde elektrik selama 3ari tu .. standby jela lilin bebanyak pastu pastikan juga ada baju tebal/baju sejuk .. kot kot yer betol turun hujan ais .. nda ka mati sejuk nti .. ape pun sama samala kite berdoa moga moga xdela terjadi perkara perkara yang tak diingini nanti :)

* sui eh - cantik la

Sunday, 25 November 2012

Arsenal vs Aston Villa

seri pulok match pagi nih tadi .. hoho . dan aku pun takde bangun tengok . huh !!